Legyen ez a kezdőlapom

VAGY RAKD BE A KÖNYVJELZŐK KÖZÉ!

Nyilatkozat

Az olvasó köteles betartani a blog.hu által előírt szabályokat, valamint sem a blog, sem a szerkesztők nem vállalnak felelősséget az olvasók kommentjének tartalmáért. Amennyiben az adminok nem tartják megfelelőnek a hozzászólást, illetve az reklámot tartalmaz, azonnali törlésre kerül. A blog és annak szerkesztősége mereven elzárkózik minden nemű politikától illetve tiszteletben tartja a vallásokat. Amennyiben ilyen jellegű poszt van, volt vagy lesz a blogon, semmiképpen sem manipulatív céllal készül(t). Kelt: Budapest, 2012 Január 20.

Továbbá köszönet a...

Kattanj rá!

Hirdetnél? Hirdess nálunk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

Lájkolj, Kövess!

Holokauszt

2012.04.01. 18:59 | SteveV | Szólj hozzá!

Egy elég híres viccportálon találkoztam a következő képpel, ami nagy felháborodást keltett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Szerintem mindenki tudja, hogy ez egy náci jelkép, mégpedig egy horogkereszt.

Leszögezném, hogy csupán tájékoztatási céllal raktam fel a képet. A horogkereszt egy tiltott önhatalmi jelkép, használatát a törvény bünteti, kivéve, ha oktatási, tudományos céllal készült, vagy filmben szerepel.
 

Tehát, én most le írnám, mi is az a holokauszt.
A holokauszt egy antiszemita* mozgalom. Jobban mondva nem mozgalom, hanem a zsidónép kiírtása. Ma már elég sokan antiszemiták, persze fogalmuk sincs, miért. Hallották az utcán, hogy "mocskos zsidók" "a zsidók a hibásak mindenért" stb... Ha valaki a zsidókat szidja, megkérdezhetjük, mi a baja velük, fogalma sem lesz. De Hitler tudta, mi a baja velük. Elmondom, miért utálta a zsidókat nagy valószínűséggel.
Kezdjük a Bibliánál. Zsidó papok feszítették keresztre Jézust. Benne van az is, hogy zsidók gyakran keresztény gyermekeket áldoztak fel, ami persze nem igaz. A középkorban a zsidók egy elkülönült nép volt. A vallásuk tiltotta az érintkezést más vallásokkal. Ehhez jön, hogy nem lehetett földjük, stb... Ebből az következett, hogy pénzzel és kereskedelemmel foglalkoztak. Emiatt gyakran mágusnak hitték őket, ami szintén nem igaz, és üldözték őket.
És ez csak pár ok, de biztosak lehetünk, hogy a többi sem állná meg a helyét. Ebből levonhatjuk, hogy Hitler egy pszihopata volt, és semmi oka nem volt arra, amit csinált. Aki ezek után, még mindig a nácik mellett áll, csak az olvassa tovább.
most csak leegyszerűsítve mondanám el. Az ártatlan embereket, zsidó embereket-köztük gyerekek és nők-elfogta, jobb esetben gettókba telepítette őket, rosszabb esetben munka vagy haláltáborba. A 16 éven aluli gyerekek és a nők egyből halálra voltak ítélve. És ők jobban jártak, mint azok, akiket agyon lőttek, akiken kísérleteztek-vagy Magyarországon, akiket Szálasi a Dunába lőtt, lökött. A munkaképes férfiak mentek dolgozni, majd miután elfáradtak, kivégezték őket. Összevetve, tehát a zsidó nép nem érdemelte meg amit kapott, illetve jár nekik a kárpótlás. Ha ez még mindig nem térített titeket jó útra, nesztek, és remélem belátjátok, hogy attól, mert más vallás, ugyan az a nép, ugyanúgy emberek, és mellettük vagyok, amikor valaki azt mondja, megérdemelték.

 

*Ugye tudjuk, miaz? Zsidógyűlölet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ontudjamar.blog.hu/api/trackback/id/tr504354435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása