Hirdetnél? Hirdess nálunk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

Legyen ez a kezdőlapom

VAGY RAKD BE A KÖNYVJELZŐK KÖZÉ!

Nyilatkozat

Az olvasó köteles betartani a blog.hu által előírt szabályokat, valamint sem a blog, sem a szerkesztők nem vállalnak felelősséget az olvasók kommentjének tartalmáért. Amennyiben az adminok nem tartják megfelelőnek a hozzászólást, illetve az reklámot tartalmaz, azonnali törlésre kerül. A blog és annak szerkesztősége mereven elzárkózik minden nemű politikától illetve tiszteletben tartja a vallásokat. Amennyiben ilyen jellegű poszt van, volt vagy lesz a blogon, semmiképpen sem manipulatív céllal készül(t). Kelt: Budapest, 2012 Január 20.

Továbbá köszönet a...

Kattanj rá!

Lájkolj, Kövess!

100. ünnepi bejegyzés

2012.03.16. 21:31 | SteveV | 2 komment

 

Mint ahogy a BLUGGYOK (smasz.hu) is mondják, itt a 100. poszt. Nagyon örülök, hogy eddig elmentünk, és legalább még ennek 10-szeresét szeretnénk megélni. Szeretném megköszönni ezt a társszerkesztőknek. Még akkoris, ha nem folyamatosan, csak néha néha posztolnak, hiszen azok nélkül most nem tartanánk it. De nem csak nekik. TI is közre játszottatok. Ha nem lettetek volna, nem olvastatok volna minket, akkor abbahagytuk volna, és szintén nem lennénk itt. Fokozott köszönetet szeretnék mondani azoknak a blogoknak, embereknek akik végig segítettek idáig. Azzal kezdem, akivel talán legjobban vagyok, és sokat is tett értünk.
Köszönetet mondok, Zsolt_T3-nak, a Kisautonómia szerkesztőjének. Kisautókon szállították nekünk a látogatókat. Mindezek mellett reklámozták a blogot és ezt, a 100. bejegyzést. Van még valami. Ígéretemhez híven elmondom, hogy ez a blog Magyarország ELSŐ videós matchbox blogja. Télleg nagyon ott van a szeren, nézzétek meg nyugodtan, hisz nélkülünk nem is lennénk :D
Utána nem szeretnék rangsorolni. Egyszerűen a következő kettő a második helyezet a szememben. Kezdeném a partnerünkkel, a Városjáróbloggal.
Most talán pont TE vagy az, aki virtuálisan a várost járva ránk kattintott, hisz ott vagyunk  partnerek közt, és szóvá tették a 100. bejegyzést is. Ha úgy tartja kedvetek nézzetek be mindenképpen, és biztos vissza fogtok járni :D
Utána a szívemhez szintén közelálló oldalnak szeretnék köszönetet mondani. A bejegyzés elején a BLUGGYOK hirdetik a 100. bejegyzést. De nem tennék ezt, ha a SMASZ.hu nem készítette volna el a saját unikámának mondott képregényt.Mikor először olvastam a blogot, ők tetszettek meg legjobban, és most, ezen az ünnepi poszton most ők szólnak hozzátok NÁLUNK. Köszönjük nagyon. Még szeretném elondani, hogy ilyet nem szokott csinálni, hogy külön csinál képregényt, de kivételt tett, ezért nagyon hálás vagyok. Hozzájuk is nézzetek be.
A legelső partnerünknek is nagyon hálás vagyok. Biztos vagyok benne, hogy tőlük is tévedtetek ide néhányan. Köszönjük a kárpitos.org-nak. Ha a jövőben tönkre menne a bútorod, hozzájuk fordulj!
Köszönjük a KL filmstúdiónak, akik elékészítették a rövidfilmünket, amit a bejegyzés végén láttok. Nagyon szuper lett, de többet nem kérünk tőletek semmit :D egyébként télleg jó lett, csak húzom őket ;)
Köszönöm azoknak az embereknek, akik eddig itt voltak. XTRman-nak, K.M.-nek és Q.D.-nek.  
Az alkalmat megragadva szeretnélek titeket befolyásolni. Egy videót linkelek be, amit betiltott az EU (Európai Unió). Hogy miért? Mert tönkre vághatnánk az Európai piacot és felemelni a magyart. Ezt nem akarták, így betiltották a videót, ezzel megmentve minden ország saját gazdaságát. De én idehoztam és arra kérlek nézzétek meg, és gondolkozzatok.


 

És most a KL Filmstúdió Ltd. által készített kisfilm, köszönjük :)

 

 

Ha mindenki pénzért veszi fel a hirdetésed, de te az olcsóbb megoldást választanád, írj nekünk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ontudjamar.blog.hu/api/trackback/id/tr64321107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt_T3 · http://modelautoworld.blog.hu/ 2012.03.17. 13:17:10

Szuper lett a 100! :D Viszont köszönöm az elismerő szavakat! További sok szerencsét és sok olvasót! Mit sokat? Rengeteget!!! ;)

Zsír ez a kisfilm amit a stúdió készített!

SteveV 2012.03.17. 18:39:06

szívesen és köszönöm :D a videó pedig sztünk is szuper lett :D
süti beállítások módosítása