Hirdetnél? Hirdess nálunk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

Legyen ez a kezdőlapom

VAGY RAKD BE A KÖNYVJELZŐK KÖZÉ!

Nyilatkozat

Az olvasó köteles betartani a blog.hu által előírt szabályokat, valamint sem a blog, sem a szerkesztők nem vállalnak felelősséget az olvasók kommentjének tartalmáért. Amennyiben az adminok nem tartják megfelelőnek a hozzászólást, illetve az reklámot tartalmaz, azonnali törlésre kerül. A blog és annak szerkesztősége mereven elzárkózik minden nemű politikától illetve tiszteletben tartja a vallásokat. Amennyiben ilyen jellegű poszt van, volt vagy lesz a blogon, semmiképpen sem manipulatív céllal készül(t). Kelt: Budapest, 2012 Január 20.

Továbbá köszönet a...

Kattanj rá!

Lájkolj, Kövess!

Frici fest

2012.02.11. 18:48 | SteveV | Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frici nem egy átlagos hűtő, igazi egyéniség. Amellett, hogy a legaranyosabb hűtő a világon, széles érdeklődési körrel is rendelkezik, egyik kedvenc sportja például az amerikai foci, melyet egész kicsi fridzsider kora óta lelkesen űz. A suliban a matek és a fizika a kedvenc tárgyai, ezért az osztálytársai gyakran viccelődnek azzal, hogy kockafejű. Utazni is szeret, különösen az északi országokat részesíti előnyben, hiszen ott nyáron sem kap hőgutát a melegtől.  Különös, de Frici leginkább egyedül utazgat szerte a világban, csupán a fényképezőgépét viszi magával.  Szülei eleinte fagyosan fogadták ezt, de most már lazán veszik Frici változatos ötleteit. /HotDog/

Írták ezt a cikket a Hot Dog-on. Már láttam pár helyen kiplakátolva,-ahogy bizonyára ti is-de még csak most tudtam meg, miez. 
Március 25.-ig vegyél 20 -bármilyen- Kinder terméket, amin fel van tüntetve Frici, és küldd be postán. Pár napon belűl garantáltan* megkapod a TE saját "élő" fricidet, amit nyugodtan kifesthetsz. Ezután csak le kell fényképezd a saját alkotásodat, vagyis fricidet, és feltölteni a fricifest.hu-ra.
Ha szerencséd van, téged sorsolnak ki, és ezzel kapsz egy menő kis hűtőboxot, benne 1 000 000 forinttal, amit a nyertes-aki lehet, hogy te leszel-Raffaisen OKOSkártyán kap meg.

Ha nincs kedved megvenni azt a 20 Kinder terméket, akkor pingáld ki saját hűtődet a neten. Eyg gyors regisztráció után, kézbe veheted a virtuális ecsetet, és elkezdheted a festést. Ha kész, nyomd fel a galériába, hisz ezért is megjutalmaznak, ha neked kedvez a fortuna.

Frici vár RÁD! Ecsetet a kézbe, és festésre fel!
 

*Bábuk csak a készlet erejéig.

 

 

 

További információ: http://fricifest.hu
                           http://facebook.hu/fricifest
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ontudjamar.blog.hu/api/trackback/id/tr104094624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása