Hirdetnél? Hirdess nálunk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

Legyen ez a kezdőlapom

VAGY RAKD BE A KÖNYVJELZŐK KÖZÉ!

Nyilatkozat

Az olvasó köteles betartani a blog.hu által előírt szabályokat, valamint sem a blog, sem a szerkesztők nem vállalnak felelősséget az olvasók kommentjének tartalmáért. Amennyiben az adminok nem tartják megfelelőnek a hozzászólást, illetve az reklámot tartalmaz, azonnali törlésre kerül. A blog és annak szerkesztősége mereven elzárkózik minden nemű politikától illetve tiszteletben tartja a vallásokat. Amennyiben ilyen jellegű poszt van, volt vagy lesz a blogon, semmiképpen sem manipulatív céllal készül(t). Kelt: Budapest, 2012 Január 20.

Továbbá köszönet a...

Kattanj rá!

Hirdetnél? Hirdess nálunk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

Lájkolj, Kövess!

Kárpitos

2012.01.28. 21:35 | SteveV | Szólj hozzá!

Ismerős, mikor a gyerek a kanapén ugrál? Mikor a kutya vagy a macska felfekszik rá? Mikor a kárpit tönkre megy, kiszakad? Itt a megoldás! Kárpit Szervíz Kft.
Ha régi bútorod elavult, ne vegyél újat, inkább újítsd fel! Ne bízza nappalija kincsét imposztorokra! A Kárpit Szervíz Kft. szakemberei gyorsan, hatékonyan, sőt, még olcsón is dolgoznak! Mikor átjönnek az ismerősök, rokonok, csodálkozzanak el, hogy milyen szép "új" bútora van!
Ha ön szálloda vezető, kárpitoztassa velük szállodáját, így csábítva be a vendégeket!
Antik bútorai vannak? Semmi baj, ezek a srácok bátran bevállalják!
További információ: http://karpitos.org

Ha mindenki pénzért veszi fel a hirdetésed, de te az olcsóbb megoldást választanád, írj nekünk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ontudjamar.blog.hu/api/trackback/id/tr953964501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása