Hirdetnél? Hirdess nálunk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

Legyen ez a kezdőlapom

VAGY RAKD BE A KÖNYVJELZŐK KÖZÉ!

Nyilatkozat

Az olvasó köteles betartani a blog.hu által előírt szabályokat, valamint sem a blog, sem a szerkesztők nem vállalnak felelősséget az olvasók kommentjének tartalmáért. Amennyiben az adminok nem tartják megfelelőnek a hozzászólást, illetve az reklámot tartalmaz, azonnali törlésre kerül. A blog és annak szerkesztősége mereven elzárkózik minden nemű politikától illetve tiszteletben tartja a vallásokat. Amennyiben ilyen jellegű poszt van, volt vagy lesz a blogon, semmiképpen sem manipulatív céllal készül(t). Kelt: Budapest, 2012 Január 20.

Továbbá köszönet a...

Kattanj rá!

Hirdetnél? Hirdess nálunk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

Lájkolj, Kövess!

Egy délután az Andrettiben

2012.08.26. 18:22 | SteveV | Szólj hozzá!

Nem szoktam ilyen posztot írni, főként azért, mert nem ez a blog témája, de most két okból vetemedtem erre:

  • Sok olyan helyen írnak néha-néha ilyen posztot, mikor mérföldekre áll a blog témájától az effajta írás.
  • Elképesztő dolgokat ettem

5 csillagos pontrendszerben fogom értékelni a tapasztaltakat.
Akinek még mindig nem világos, most egy Andretti fagyizó és pizzázóban töltött délutánt, jobban mondva ételeket értékelek ki.

Mikor belépünk, egy modern berendezésű pizzázóban találod magad. 

Megrendeltem a baconos pizzát, nem vártam sokat, már hozták is. Jól átsült, nem égett meg, vékony tésztája volt, és ami a leginkább megfogott, hogy erős íze volt, de nem lépte át azt a határt, mint amikor azt mondom, ebből most elég. Picit túl olajos volt, de ez hozta ki igazán az ízét.Én azért megadom neki az 5-ből 5-öt. 5*/5*

Ezután még rendeltem két gombóc fagyit is. Zöldalma és étcsoki. A zöldalma átlagos volt, de az étcsoki elképesztően jó volt. Megvolt az a tipikus étcsoki íz, krémes volt, de kemény. Egyetlen bökkenője, hogy érezni lehetett, hogy por fagyi, tehát nem az a vizes, régi, főzött fagyi, amit én szeretek. 5*/4* (Kedden egyet fizet kettőt kap akció van, Szent Anna tiszteletére.)

Még a kiszolgálásról annyit, hogy nagyon kedvesek és udvariasak voltak. Állandóan mosolyogtak, az első szóra ugrottak, segítőkészek voltak. A kiszolgálást egybe kötném a tisztasággal. Minden tisztább volt, mintha új lenne. Nem tudom hogyan mosogatnak el ennyi mindent ilyen alaposan. Nem egy étteremben szokott kaja száradni az evőeszközre, pohárra. 5*/5*

Végeredményben én az Andretti fagyizó és pizzériának megadom a maximum, 5-ből 5-öt pontot. Megéri kilátogatni a Váci útra. Főleg motorral. Motorosaknak mindenféle akció van. Ha egy jó pizzára vagy fagyira (esetleg szendvicsre) vágysz, látogass el oda.

A bejegyzés trackback címe:

https://ontudjamar.blog.hu/api/trackback/id/tr564733355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása