Hirdetnél? Hirdess nálunk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

Legyen ez a kezdőlapom

VAGY RAKD BE A KÖNYVJELZŐK KÖZÉ!

Nyilatkozat

Az olvasó köteles betartani a blog.hu által előírt szabályokat, valamint sem a blog, sem a szerkesztők nem vállalnak felelősséget az olvasók kommentjének tartalmáért. Amennyiben az adminok nem tartják megfelelőnek a hozzászólást, illetve az reklámot tartalmaz, azonnali törlésre kerül. A blog és annak szerkesztősége mereven elzárkózik minden nemű politikától illetve tiszteletben tartja a vallásokat. Amennyiben ilyen jellegű poszt van, volt vagy lesz a blogon, semmiképpen sem manipulatív céllal készül(t). Kelt: Budapest, 2012 Január 20.

Továbbá köszönet a...

Kattanj rá!

Lájkolj, Kövess!

Best of akváriumok: Madár etető

2012.08.20. 12:42 | SteveV | Szólj hozzá!

Az ötlet Rony Suzuki-é, aki akkor találta ki, amikor megtalálták a legkisebb halat a világon, és egy barátja azt mondta, hogy ez a kis hal nem kapható kereskedelemben, és valamit tenni kéne ezért.

Az akvárium egy kis madár etetőből van, ami körülbelül 100 ml vizet fogad be. az alján speciális kis növények élnek, és "sziklákkal" van kikövezve.

Ha mindenki pénzért veszi fel a hirdetésed, de te az olcsóbb megoldást választanád, írj nekünk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ontudjamar.blog.hu/api/trackback/id/tr114721466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása