Hirdetnél? Hirdess nálunk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

Legyen ez a kezdőlapom

VAGY RAKD BE A KÖNYVJELZŐK KÖZÉ!

Nyilatkozat

Az olvasó köteles betartani a blog.hu által előírt szabályokat, valamint sem a blog, sem a szerkesztők nem vállalnak felelősséget az olvasók kommentjének tartalmáért. Amennyiben az adminok nem tartják megfelelőnek a hozzászólást, illetve az reklámot tartalmaz, azonnali törlésre kerül. A blog és annak szerkesztősége mereven elzárkózik minden nemű politikától illetve tiszteletben tartja a vallásokat. Amennyiben ilyen jellegű poszt van, volt vagy lesz a blogon, semmiképpen sem manipulatív céllal készül(t). Kelt: Budapest, 2012 Január 20.

Továbbá köszönet a...

Kattanj rá!

Lájkolj, Kövess!

KMD

2012.05.24. 15:32 | SteveV | Szólj hozzá!

Egyre több helyen látni a Keresd Magad Degeszre! weblap bannerjeit. Regisztráltam, mert kíváncsi voltam, mi lesz belőle. Feltárom az eredményeimet.

Főként a passzív jövedelemről szól. Mégpedig úgy, hogy mi meghívunk embereket a weblaphoz, azok alánk tartoznak, és ha ők is meghívnak valakit, az is hozzánk tartozik stb...
Nos, minél több ilyen ember van, annál könnyebb pénzt keresni, hosz ők felajánlanak egy befektetést, és ha elfogadod lesz pénzed. Nem egy bonyolult folyamat. Viszont, most jön pár dolog, ami miatt főként most ezt a cikket írom. Ők azt mondták, tök ingyen van minden, és semmit nem kell csináljunk. Ez nem így van, hanem úgy, ahogy előbb elmondtam. Linkek, e-mailek és egy kis üzleti érzék. A másik, hogy több több e-mailban azt írják, hogy a KMD úgy terjed, mint a vírus. És ekkor leeshet az embereknek, hogy ez az. Nem trójai meg ilyenek, hanem kizsebelnek téged, és konkrétan nem kapsz semmit.

Összegezve, ez az egész egy csalás, tanuljátok meg, nincs olyan, hogy passzív jövedelem. A jövedelemért dolgozni kell. Ha nem hiszitek, regisztráljatok itt.

VIGYÁZAT!!!
CSALÁS:
KMD hamis
EZ NEM AZ EREDETI OLDAL!

Ha mindenki pénzért veszi fel a hirdetésed, de te az olcsóbb megoldást választanád, írj nekünk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ontudjamar.blog.hu/api/trackback/id/tr274543910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása