Hirdetnél? Hirdess nálunk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

Legyen ez a kezdőlapom

VAGY RAKD BE A KÖNYVJELZŐK KÖZÉ!

Nyilatkozat

Az olvasó köteles betartani a blog.hu által előírt szabályokat, valamint sem a blog, sem a szerkesztők nem vállalnak felelősséget az olvasók kommentjének tartalmáért. Amennyiben az adminok nem tartják megfelelőnek a hozzászólást, illetve az reklámot tartalmaz, azonnali törlésre kerül. A blog és annak szerkesztősége mereven elzárkózik minden nemű politikától illetve tiszteletben tartja a vallásokat. Amennyiben ilyen jellegű poszt van, volt vagy lesz a blogon, semmiképpen sem manipulatív céllal készül(t). Kelt: Budapest, 2012 Január 20.

Továbbá köszönet a...

Kattanj rá!

Hirdetnél? Hirdess nálunk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

Lájkolj, Kövess!

Új sorozat

2012.03.20. 21:10 | SteveV | Szólj hozzá!

Most kivételesen belemegyünk a közmédiába, és az RTL klubbon induló sorozat lesz a téma. Nem nagyon akartam ilyesmiről írni, de olvastam egy cikket, majd később idézem, illetve már kellett valamiről írjak, nehogy megijedjetek, hogy eltűntem :D Szóval idézem a Médiafika blog bejegyzését, amivel én egyáltalán nem értek egyet. Hogy miért? Majd elmondom.

 

Hajaj, pedig már reménykedtünk, hogy nem lesz újabb, színészektől szinte mentes magyar sorozat az RTL-en. De imánk nem talált meghallgatásra. Már lehet jelentkezni az új sorozatra, igaz, hogy az mi is valójában, nem tudni. De minek is.

A jelentkezéskor meg kell adni a nemzetiség mellett a foglalkozást és a gyermekek számát is. Hogy ezzel a plusz infóra mi szükség van, csak ők tudják, de nem is biztos, hogy törvényes. Mindegy. Egy ács bizotsan jobban fogja a képernyőn a kalapácsot, egy újságíró - mint láttuk - kezében szebben áll a penna, egy munkanélküli pedig csicsásabban lopja a napot.  

Képzettség hiánya nem akadály, sőt.

Előre Berényi Kisgeci Mikik, Berényi Soseleszelszínész Andrások, Nádor Melles Kingák, Bartha Kemény Zsoltok, Novák Lúzer Lacik és Illés Mikorbaszunkmár Péterek!

 

És akkor mi is a bajom ezzel. Eltekintek most attól, hogy ez egy olyan blog, amit emberek olvasnak talán nap, mint nap, és azt is elmondom, hogy többen is olvassák. Attól is eltekintek, hogy hogyan fogalmazta meg a blogger, valakinek ilyen a stílusa. Tehát, mindentől eltekintve úgy nézem ezt a bejegyzést, mint egy civil polgár, esetleg egy munkanélküli polgár. Egy tavaly októberi adat szerint, Magyarországon 22%-ban munkanélküliek az emberek. Persze, ne gondoljuk azt, hogy a többi 78% él mint hal a vízben. Talán mindenkinek ismerős helyzet, mikor a fizetés éppen hogy megüti azt a szintet, hogy ne haljunk éhen, talán néha még egy kis pluszt is. Viszont, ezzel a lehetőséggel, bárki tud egy állandó jövedelmet biztosítani magának, megjegyezném, hogy aki a médiában dolgozik, elég sok pénzt kap. Ezzel máris jól lakhatna MINIMUM 5 család. (Vagy több, hiszen nem hiszem, hogy egy sorozatban maximum öt állandó szereplő lesz.)
Másrészt, szidja az RTL másik sorozatát-itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy egyáltalán nem nézem a Barátok Közt-öt. Annyit tudok, hogy ki-ki, de talán még azt se, de most nem e a lényeg-szóval, visszatérve, nem tudom, hogy ezek a színészek előtte is színészek voltak, vagy úgy kerültek elő, mint ahogy a most is keresik. Ebből a cikkből úgy veszem ki, hogy NEM végzett színészek, ami azért jó szintén, hisz akkor, mikor indult, ismét x családnak adtak biztos jövedelmet.  Tehát, én arra akartam, célozni, hogy nagyon jó ötletnek tartom a mostani sorozat indítását, ezzel csökkentve az éhezők száját. Persze, sajtó szabadság van, így mindenki gyakorolhatja a maga véleményét. Nekem ez a véleményem, remélem, de legalábbis bízok benne, hogy nektek is :)

Na, ez a poszt ilyen lett. Nyugodtan írd meg, hogy TE mit gondolsz :D
 

Ha mindenki pénzért veszi fel a hirdetésed, de te az olcsóbb megoldást választanád, írj nekünk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ontudjamar.blog.hu/api/trackback/id/tr144329278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása