Legyen ez a kezdőlapom

VAGY RAKD BE A KÖNYVJELZŐK KÖZÉ!

Nyilatkozat

Az olvasó köteles betartani a blog.hu által előírt szabályokat, valamint sem a blog, sem a szerkesztők nem vállalnak felelősséget az olvasók kommentjének tartalmáért. Amennyiben az adminok nem tartják megfelelőnek a hozzászólást, illetve az reklámot tartalmaz, azonnali törlésre kerül. A blog és annak szerkesztősége mereven elzárkózik minden nemű politikától illetve tiszteletben tartja a vallásokat. Amennyiben ilyen jellegű poszt van, volt vagy lesz a blogon, semmiképpen sem manipulatív céllal készül(t). Kelt: Budapest, 2012 Január 20.

Továbbá köszönet a...

Kattanj rá!

Lájkolj, Kövess!

Szünet

2013.02.08. 15:09 | SteveV | Szólj hozzá!

Bizonyára aki szemfüles, az észre vette, hogy egy ideje nincsenek posztok.
Sajnos bizonytalan ideig-de nem véglegesen-bizonyos okok miatt a blog szünetelni fog!
Megértéseteket köszönöm!

Ha mindenki pénzért veszi fel a hirdetésed, de te az olcsóbb megoldást választanád, írj nekünk! ontudjamar@freemail.hu Legyél a partnerünk! ontudjamar@freemail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ontudjamar.blog.hu/api/trackback/id/tr915069634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása