Legyen ez a kezdőlapom

VAGY RAKD BE A KÖNYVJELZŐK KÖZÉ!

Nyilatkozat

Az olvasó köteles betartani a blog.hu által előírt szabályokat, valamint sem a blog, sem a szerkesztők nem vállalnak felelősséget az olvasók kommentjének tartalmáért. Amennyiben az adminok nem tartják megfelelőnek a hozzászólást, illetve az reklámot tartalmaz, azonnali törlésre kerül. A blog és annak szerkesztősége mereven elzárkózik minden nemű politikától illetve tiszteletben tartja a vallásokat. Amennyiben ilyen jellegű poszt van, volt vagy lesz a blogon, semmiképpen sem manipulatív céllal készül(t). Kelt: Budapest, 2012 Január 20.

Továbbá köszönet a...

Kattanj rá!

Lájkolj, Kövess!

Vörös csillag és sör

2012.09.30. 20:43 | SteveV | Szólj hozzá!

Legtöbbünk mindennap néz TV-t, és ezzel együtt, minden nap több száz reklámmal bombáznak minket. Már nem is figyelünk rájuk, csak bámulunk, és észrevesszük, hogy vége. Velem is ez van. Nem figyelek oda, de tegnap pont odafigyeltem a Heineken reklámjára, és Isten tudja miért, észrevettem a vörös csillagot (eddig valamiért nem keltette fel figyelmem). Érdekelt, miért van tiltott önkényuralmi jelkép egy sör címkéjén. A gyakorikérdések.hu-n is több ilyen kérdés volt, gondoltam itt adok rá választ. A Heineken-emblémában olvasható „e” betűk az erő és az egység kifejezői, a piros csillag motívum pedig a középkorból ered. A csillag sarkai a levegőt, a tüzet, a földet és a vizet, továbbá egy mágikus ötödik elemet, a főzet minőségét jelképezik. A zöld szín a sör és alkotóelemeinek természetes eredetére utal és életerőt sugároz.
Tehát, most már tudjátok (ha eddig tudtátok, tök fölösleges volt elolvasni a cikket), hogy semmi köze a kommunizmushoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ontudjamar.blog.hu/api/trackback/id/tr924812188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása